داغ باز

حداقل نمونه لازم برای بک‌تست

backtestایجاد شده توسط younes2026/07/01
204 بازدید
7 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 1
#1213 • 2026/07/01

چه تعداد معامله برای اینکه نتیجه اولیه یک سیستم ارزش بررسی آماری داشته باشد مناسب است و چرا؟

#1214 • 2026/07/01

من برای نتیجه‌گیری اولیه زیر ۱۰۰ معامله اصلاً راحت نیستم. البته این به معنی معتبر بودن ۱۰۰ معامله نیست، فقط برای اینکه ببینم سیستم کلاً چه رفتاری دارد حداقل از این تعداد شروع می‌کنم.

#1215 • 2026/07/03
من برای نتیجه‌گیری اولیه زیر ۱۰۰ معامله اصلاً راحت نیستم. البته این به معنی معتبر بودن ۱۰۰ معامله نیست، فقط برای اینکه ببینم سیستم کلاً چه رفتاری دارد حداقل از این تعداد شروع می‌کنم.

من کمی متفاوت نگاه می‌کنم. تعداد معامله به تنهایی معیار خوبی نیست. مثلاً ۱۰۰ معامله در سه ماه برای یک اسکالپر شاید اطلاعات خوبی بده، ولی برای سیستمی که ماهی ۵ معامله می‌دهد اصلاً کافی نیست.

#1216 • 2026/07/04
من کمی متفاوت نگاه می‌کنم. تعداد معامله به تنهایی معیار خوبی نیست. مثلاً ۱۰۰ معامله در سه ماه برای یک اسکالپر شاید اطلاعات خوبی بده، ولی برای سیستمی که ماهی ۵ معامله می‌دهد اصلاً کافی نیست.

دقیقاً. من یک بار با ۷۰ معامله به یک سیستم خیلی امیدوار شدم. بعد که تعداد را به حدود ۳۰۰ رساندم، مشخص شد بخش زیادی از سود مربوط به یک دوره خاص بوده.

#1217 • 2026/07/04

منظورت از تعداد نمونه بیشتر، بیشتر بر اساس تعداد Setup هست یا مدت زمان هم برایت مهم است؟

#1218 • 2026/07/05
منظورت از تعداد نمونه بیشتر، بیشتر بر اساس تعداد Setup هست یا مدت زمان هم برایت مهم است؟

هر دو. مخصوصاً برای سیستم‌هایی که به سشن یا شرایط بازار وابسته‌اند. ممکنه ۳۰۰ معامله داشته باشی ولی تقریباً همه در یک شرایط مشابه بازار باشند.

#1219 • 2026/07/06
هر دو. مخصوصاً برای سیستم‌هایی که به سشن یا شرایط بازار وابسته‌اند. ممکنه ۳۰۰ معامله داشته باشی ولی تقریباً همه در یک شرایط مشابه بازار باشند.

این نکته مهمیه. به نظرم باید ببینیم سیستم چند بار شرایط مختلف بازار را دیده، نه فقط چند بار معامله کرده.
پاسخ کاربر اصلی — Ali_Trader:
پس بهتره به جای اینکه بگیم «حداقل ۱۰۰ معامله»، مثلاً بگیم حداقل X معامله در چند دوره و شرایط مختلف؟

#1220 • 2026/07/07
این نکته مهمیه. به نظرم باید ببینیم سیستم چند بار شرایط مختلف بازار را دیده، نه فقط چند بار معامله کرده.
پاسخ کاربر اصلی — Ali_Trader:
پس بهتره به جای اینکه بگیم «حداقل ۱۰۰ معامله»، مثلاً بگیم حداقل X معامله در چند دوره و شرایط مختلف؟

من شخصاً همین رو منطقی‌تر می‌دونم. عدد ثابت بیشتر برای مقایسه اولیه خوبه تا حکم نهایی.

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.