باز

بعد از Backtest چه Forward Test لازم است؟

backtestایجاد شده توسط saeed.k2026/08/01
55 بازدید
7 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 0
#1229 • 2026/08/01

آیا صرفاً چند هفته اجرای دمو کافی است یا Forward Test باید تعداد مشخصی Setup را پوشش دهد؟

#1230 • 2026/08/01

من تعداد Setup رو معیار می‌گیرم. مثلاً اگر سیستم ماهی ۲۰ معامله میده، دو هفته Forward Test ممکنه اصلاً چیزی بهت نگه.

#1231 • 2026/08/03
من تعداد Setup رو معیار می‌گیرم. مثلاً اگر سیستم ماهی ۲۰ معامله میده، دو هفته Forward Test ممکنه اصلاً چیزی بهت نگه.

به نظرم فقط تعداد هم کافی نیست. اگر دو هفته بازار کاملاً مناسب سیستم باشه، ممکنه نتیجه خیلی بهتر از واقعیت دیده بشه.

#1232 • 2026/08/04
به نظرم فقط تعداد هم کافی نیست. اگر دو هفته بازار کاملاً مناسب سیستم باشه، ممکنه نتیجه خیلی بهتر از واقعیت دیده بشه.

من معمولاً Backtest رو با Forward ترکیب می‌کنم. مثلاً ۳۰۰ معامله بک‌تست، بعد حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ Setup Forward. اگر اختلاف خیلی زیاد باشه دوباره بررسی می‌کنم.

#1233 • 2026/08/04

پس تو مدت زمان رو مهم‌تر می‌دونی؟

#1234 • 2026/08/05
پس تو مدت زمان رو مهم‌تر می‌دونی؟

نه دقیقاً. میگم Setup و شرایط بازار با هم باید دیده بشن. ممکنه ۵۰ معامله در یک هفته اتفاق بیفته و همه در یک Regime باشن.

#1235 • 2026/08/06
نه دقیقاً. میگم Setup و شرایط بازار با هم باید دیده بشن. ممکنه ۵۰ معامله در یک هفته اتفاق بیفته و همه در یک Regime باشن.

من الان حدود ۴۰ Setup Forward دارم و نتیجه تقریباً ۱۰ درصد با بک‌تست فرق کرده. این اختلاف به نظرتون نگران‌کننده است؟

#1236 • 2026/08/07
من الان حدود ۴۰ Setup Forward دارم و نتیجه تقریباً ۱۰ درصد با بک‌تست فرق کرده. این اختلاف به نظرتون نگران‌کننده است؟

برای ۴۰ معامله هنوز زوده. اگر همین اختلاف بعد از ۱۵۰ معامله باقی موند، اون موقع ارزش بررسی جدی داره.

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.