باز

Tick Data چه زمانی ارزش دارد؟

backtestایجاد شده توسط hassan_m2026/06/05
387 بازدید
6 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 0
#1253 • 2026/06/05

برای بک‌تست یک سیستم M5، چه تفاوتی بین داده‌های معمولی و Tick Data وجود دارد و چه زمانی استفاده از Tick ضروری می‌شود؟

#1254 • 2026/06/05

اگر سیستم فقط بر اساس بسته شدن کندل M5 تصمیم می‌گیره، همیشه Tick Data ضروری نیست. ولی اگر داخل کندل ترتیب High و Low مهم باشه، قضیه فرق می‌کنه.

#1255 • 2026/06/07
اگر سیستم فقط بر اساس بسته شدن کندل M5 تصمیم می‌گیره، همیشه Tick Data ضروری نیست. ولی اگر داخل کندل ترتیب High و Low مهم باشه، قضیه فرق می‌کنه.

برای Stop و Targetهای نزدیک من Tick رو ترجیح میدم. چون OHLC یک کندل نمیگه اول Stop خورده یا اول Target.

#1256 • 2026/06/07
برای Stop و Targetهای نزدیک من Tick رو ترجیح میدم. چون OHLC یک کندل نمیگه اول Stop خورده یا اول Target.

من یک بار همین اشتباه رو کردم. بک‌تست OHLC خیلی خوب بود ولی وقتی مدل دقیق‌تر شد چند معامله ترتیب متفاوتی داشتند.

#1257 • 2026/06/08
من یک بار همین اشتباه رو کردم. بک‌تست OHLC خیلی خوب بود ولی وقتی مدل دقیق‌تر شد چند معامله ترتیب متفاوتی داشتند.

دقیقاً همین قسمت مهمه. مخصوصاً وقتی SL و TP هر دو داخل محدوده یک کندل قرار می‌گیرن.

#1258 • 2026/06/08
دقیقاً همین قسمت مهمه. مخصوصاً وقتی SL و TP هر دو داخل محدوده یک کندل قرار می‌گیرن.

پس برای یک سیستم معمولی M5 که ورود در Close کندل و خروج با SL/TP هست، Tick بیشتر برای دقت شبیه‌سازی خروج مهم میشه؟

#1259 • 2026/06/09
پس برای یک سیستم معمولی M5 که ورود در Close کندل و خروج با SL/TP هست، Tick بیشتر برای دقت شبیه‌سازی خروج مهم میشه؟

بله، مخصوصاً اگر فاصله‌ها کم باشند. ولی هزینه و کیفیت دیتای Tick هم باید در نظر گرفته بشه.

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.