باز

وقتی چند اندیکاتور یک چیز مشابه می‌گویند

indicatorsایجاد شده توسط morteza2026/06/15
284 بازدید
8 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 2
#1359 • 2026/06/15

اگر EMA، MACD و RSI همگی یک جهت را نشان دهند، آیا واقعاً اطلاعات مستقلی دریافت کرده‌ایم یا فقط یک سیگنال را چند بار تأیید می‌کنیم؟

#1360 • 2026/06/15

به نظرم خیلی وقت‌ها داریم یک چیز رو سه بار نگاه می‌کنیم. مخصوصاً EMA و MACD که هر دو از قیمت و میانگین‌ها ساخته میشن.

#1361 • 2026/06/17
به نظرم خیلی وقت‌ها داریم یک چیز رو سه بار نگاه می‌کنیم. مخصوصاً EMA و MACD که هر دو از قیمت و میانگین‌ها ساخته میشن.

RSI حداقل از زاویه مومنتوم اطلاعات متفاوت‌تری میده، ولی باز هم کاملاً مستقل نیست.

#1362 • 2026/06/17
RSI حداقل از زاویه مومنتوم اطلاعات متفاوت‌تری میده، ولی باز هم کاملاً مستقل نیست.

من قبلاً روی چارت ۶ تا اندیکاتور داشتم و تقریباً همه همدیگه رو تأیید می‌کردن. بعد فهمیدم وقتی قیمت برمی‌گرده همه‌شون تقریباً همزمان برمی‌گردن!

#1363 • 2026/06/18
من قبلاً روی چارت ۶ تا اندیکاتور داشتم و تقریباً همه همدیگه رو تأیید می‌کردن. بعد فهمیدم وقتی قیمت برمی‌گرده همه‌شون تقریباً همزمان برمی‌گردن!

این دقیقاً مشکل Confirmation زیاد بدون اطلاعات جدید هست.

#1364 • 2026/06/19
این دقیقاً مشکل Confirmation زیاد بدون اطلاعات جدید هست.

پس اگر EMA جهت روند رو بده و RSI مومنتوم رو، استفاده همزمانشون هنوز منطقیه؟

#1365 • 2026/06/19
پس اگر EMA جهت روند رو بده و RSI مومنتوم رو، استفاده همزمانشون هنوز منطقیه؟

اگر هرکدوم نقش متفاوتی در سیستم داشته باشن، بله. مثلاً EMA فقط فیلتر جهت باشه و RSI شرط ورود. ولی اینکه هر دو فقط بگن «Buy» لزوماً ارزش اضافه ایجاد نمی‌کنه.

#1366 • 2026/06/20
اگر هرکدوم نقش متفاوتی در سیستم داشته باشن، بله. مثلاً EMA فقط فیلتر جهت باشه و RSI شرط ورود. ولی اینکه هر دو فقط بگن «Buy» لزوماً ارزش اضافه ایجاد نمی‌کنه.

من الان سعی می‌کنم هر اندیکاتور یک وظیفه داشته باشه. اگر دو اندیکاتور دقیقاً یک کار انجام بدن، یکی‌شون رو حذف می‌کنم.

#1367 • 2026/06/20
من الان سعی می‌کنم هر اندیکاتور یک وظیفه داشته باشه. اگر دو اندیکاتور دقیقاً یک کار انجام بدن، یکی‌شون رو حذف می‌کنم.

به نظرم این نگاه خیلی بهتر از شمردن تعداد تأییدهاست.
10. Trading Tools — تکمیل موضوع فنی
dev-request

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.