باز

Strategy Tester برای ارزیابی سیستم دستی

platformsایجاد شده توسط reza.m2026/07/04
605 بازدید
7 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 0
#1351 • 2026/07/04

آیا می‌توان از Strategy Tester برای بررسی یک سیستم کاملاً دستی استفاده کرد و چه محدودیت‌هایی در این نوع تست وجود دارد؟

#1352 • 2026/07/04

برای سیستم کاملاً دستی مستقیم نه به اون شکلی که EA تست میشه. ولی میشه از امکانات Replay یا ابزارهای مشابه برای ثبت تصمیم‌ها استفاده کرد.

#1353 • 2026/07/05
برای سیستم کاملاً دستی مستقیم نه به اون شکلی که EA تست میشه. ولی میشه از امکانات Replay یا ابزارهای مشابه برای ثبت تصمیم‌ها استفاده کرد.

اگر قوانین سیستم رو به کد تبدیل کنی، دیگه بخشی از تصمیم‌گیری دستی حذف میشه. بنابراین ممکنه چیزی که تست می‌کنی دقیقاً سیستم واقعی نباشه.

#1354 • 2026/07/06
اگر قوانین سیستم رو به کد تبدیل کنی، دیگه بخشی از تصمیم‌گیری دستی حذف میشه. بنابراین ممکنه چیزی که تست می‌کنی دقیقاً سیستم واقعی نباشه.

من برای سیستم دستی بیشتر از Bar Replay استفاده می‌کنم و هر تصمیم رو قبل از دیدن ادامه نمودار ثبت می‌کنم.

#1355 • 2026/07/06
من برای سیستم دستی بیشتر از Bar Replay استفاده می‌کنم و هر تصمیم رو قبل از دیدن ادامه نمودار ثبت می‌کنم.

این روش از نظر من برای سیستم‌هایی که قضاوت چشمی دارن واقعی‌تره.

#1356 • 2026/07/07
این روش از نظر من برای سیستم‌هایی که قضاوت چشمی دارن واقعی‌تره.

مشکل من اینه که وقتی چارت رو عقب می‌برم ناخودآگاه بعضی کندل‌ها رو می‌بینم.

#1357 • 2026/07/08
مشکل من اینه که وقتی چارت رو عقب می‌برم ناخودآگاه بعضی کندل‌ها رو می‌بینم.

برای همین باید محیط Replay درست داشته باشی. حتی اگر یک لحظه آینده رو ببینی، بهتره اون تست رو از نمونه آماری حذف کنی.

#1358 • 2026/07/08
برای همین باید محیط Replay درست داشته باشی. حتی اگر یک لحظه آینده رو ببینی، بهتره اون تست رو از نمونه آماری حذف کنی.

و نتیجه هر معامله رو قبل از رفتن کندل بعدی ثبت کن. وگرنه ذهن آدم خیلی راحت بعد از دیدن نتیجه داستان رو عوض می‌کنه.
indicators

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.