باز

تفکیک بازار Trend و Range در بک‌تست

backtestایجاد شده توسط nima2026/06/17
822 بازدید
6 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 0
#1276 • 2026/06/17

اگر سیستم فقط در یک وضعیت بازار عملکرد خوبی داشته باشد، چگونه می‌توان آن وضعیت را در نتایج بک‌تست شناسایی کرد؟

#1277 • 2026/06/17

من نتایج رو جداگانه برای Trend و Range ثبت می‌کنم. مشکل اصلی تعریف دقیق این دو حالته.

#1278 • 2026/06/19
من نتایج رو جداگانه برای Trend و Range ثبت می‌کنم. مشکل اصلی تعریف دقیق این دو حالته.

من با ADX شروع کردم ولی خیلی زود فهمیدم فقط ADX کافی نیست. ساختار قیمت و ATR رو هم کنار اون بررسی کردم.

#1279 • 2026/06/19
من با ADX شروع کردم ولی خیلی زود فهمیدم فقط ADX کافی نیست. ساختار قیمت و ATR رو هم کنار اون بررسی کردم.

به نظرم بهتره قبل از انتخاب فیلتر، اول معاملات خوب و بد رو بررسی کنیم و ببینیم چه ویژگی مشترکی دارند.

#1280 • 2026/06/20
به نظرم بهتره قبل از انتخاب فیلتر، اول معاملات خوب و بد رو بررسی کنیم و ببینیم چه ویژگی مشترکی دارند.

این رو بیشتر قبول دارم. اگر اول اندیکاتور انتخاب کنیم ممکنه داده رو مجبور کنیم با فرضیه خودمون جور بشه.

#1281 • 2026/06/21
این رو بیشتر قبول دارم. اگر اول اندیکاتور انتخاب کنیم ممکنه داده رو مجبور کنیم با فرضیه خودمون جور بشه.

من دقیقاً همین مشکل رو دارم. معاملات خوب بیشتر در زمان افزایش ATR اتفاق افتاده‌اند ولی نمی‌دونم این رابطه واقعی هست یا تصادفی.

#1282 • 2026/06/21
من دقیقاً همین مشکل رو دارم. معاملات خوب بیشتر در زمان افزایش ATR اتفاق افتاده‌اند ولی نمی‌دونم این رابطه واقعی هست یا تصادفی.

نمونه رو بیشتر کن و دوره‌های کم‌نوسان و پرنوسان رو جدا کن. اگر در چند دوره مختلف همین الگو تکرار شد، ارزش بررسی بیشتری داره.

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.