باز

Maximum Drawdown واقعی سیستم

backtestایجاد شده توسط kambiz.r2026/08/06
462 بازدید
6 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 1
#1283 • 2026/08/06

آیا بیشترین Drawdown مشاهده‌شده در بک‌تست برای تعیین ریسک کافی است یا توالی ضررها و طول دوره بازیابی هم باید بررسی شود؟

#1284 • 2026/08/06

فقط Maximum Drawdown برای من کافی نیست. ممکنه دو سیستم هر دو ۱۰٪ DD داشته باشن ولی یکی در یک هفته برگرده و یکی شش ماه طول بکشه.

#1285 • 2026/08/08
فقط Maximum Drawdown برای من کافی نیست. ممکنه دو سیستم هر دو ۱۰٪ DD داشته باشن ولی یکی در یک هفته برگرده و یکی شش ماه طول بکشه.

تعداد ضرر متوالی رو هم حتماً نگاه می‌کنم. چون برای مدیریت روانی و سرمایه خیلی مهمه.

#1286 • 2026/08/09
تعداد ضرر متوالی رو هم حتماً نگاه می‌کنم. چون برای مدیریت روانی و سرمایه خیلی مهمه.

من Maximum Drawdown رو بیشتر به عنوان حداقل چیزی که باید بدونیم می‌بینم، نه آخرین معیار.

#1287 • 2026/08/10
من Maximum Drawdown رو بیشتر به عنوان حداقل چیزی که باید بدونیم می‌بینم، نه آخرین معیار.

دقیقاً. مخصوصاً برای حساب پراپ، طول Recovery خیلی مهمه چون زمان و Drawdown محدود داری.

#1288 • 2026/08/10
دقیقاً. مخصوصاً برای حساب پراپ، طول Recovery خیلی مهمه چون زمان و Drawdown محدود داری.

اگر یک سیستم ۱۲٪ Maximum DD داشته باشه ولی Recovery نسبتاً سریع باشه، باز هم برای شما ریسک بالایی محسوب میشه؟

#1289 • 2026/08/11
اگر یک سیستم ۱۲٪ Maximum DD داشته باشه ولی Recovery نسبتاً سریع باشه، باز هم برای شما ریسک بالایی محسوب میشه؟

برای حساب شخصی و پراپ جوابش فرق داره. روی پراپ ممکنه اصلاً قابل اجرا نباشه، حتی اگر از نظر آماری سیستم خوب باشه.
strategy-optimization

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.