باز

چه زمانی یک فیلتر اضافه واقعاً مفید است؟

strategy-optimizationایجاد شده توسط pooya2026/07/18
913 بازدید
6 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 1
#1290 • 2026/07/18

اگر اضافه کردن یک فیلتر تعداد معاملات را کاهش دهد، چه معیارهایی نشان می‌دهند کیفیت معاملات واقعاً بهتر شده است؟

#1291 • 2026/07/18

اول Expectancy رو مقایسه می‌کنم، بعد Drawdown و تعداد معاملات رو. صرفاً بالا رفتن Win Rate برای من دلیل کافی نیست.

#1292 • 2026/07/20
اول Expectancy رو مقایسه می‌کنم، بعد Drawdown و تعداد معاملات رو. صرفاً بالا رفتن Win Rate برای من دلیل کافی نیست.

من بیشتر به Profit Factor و کیفیت توزیع معاملات نگاه می‌کنم. بعضی فیلترها Win Rate رو بالا می‌برن ولی سود کل رو کم می‌کنن.

#1293 • 2026/07/20
من بیشتر به Profit Factor و کیفیت توزیع معاملات نگاه می‌کنم. بعضی فیلترها Win Rate رو بالا می‌برن ولی سود کل رو کم می‌کنن.

یه مشکل دیگه هم هست؛ ممکنه فیلتر تعداد معاملات رو نصف کنه و نتیجه ظاهراً بهتر بشه، ولی نمونه دیگه برای نتیجه‌گیری کافی نباشه.

#1294 • 2026/07/21
یه مشکل دیگه هم هست؛ ممکنه فیلتر تعداد معاملات رو نصف کنه و نتیجه ظاهراً بهتر بشه، ولی نمونه دیگه برای نتیجه‌گیری کافی نباشه.

این خیلی مهمه. من قبلاً یک فیلتر داشتم که ۶۰٪ معاملات رو حذف کرد و PF از ۱.۴ شد ۱.۸. ولی تعداد معامله آنقدر کم شد که نتیجه دیگه قابل اتکا نبود.

#1295 • 2026/07/22
این خیلی مهمه. من قبلاً یک فیلتر داشتم که ۶۰٪ معاملات رو حذف کرد و PF از ۱.۴ شد ۱.۸. ولی تعداد معامله آنقدر کم شد که نتیجه دیگه قابل اتکا نبود.

پس اگر PF بهتر بشه ولی تعداد معاملات خیلی پایین بیاد، الزاماً فیلتر بهتر نیست؟

#1296 • 2026/07/23
پس اگر PF بهتر بشه ولی تعداد معاملات خیلی پایین بیاد، الزاماً فیلتر بهتر نیست؟

دقیقاً. باید ببینی چه چیزی به ازای این کاهش معاملات به دست آوردی.

پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.